Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

marraskuuta 14, 2013

Sumussa

Sumuinen päivä lokakuussa teki tutuista maisemista kuin uusia. Tuntui kuin olisin kävellyt muualla kuin omilla, tutuilla poluillani. Sumu antoi puhtaan taustan kuville ja kameran kantaja oli kiitollinen.

Joskus on hyvä nähdä tutut ja turvalliset, jopa itsestäänselvyydet toisenlaisessa valossa. Muutoksen tullessa on hyvä antaa itselleen aikaa ihmetellä ja tutkia, olla utelias. Silmät ja mieli avoimina on hyvä ottaa vastaan, mitä tuleva päivä tuo tullessaan.

On hyvä pysähtyä tunnistamaan omat reaktiot ja tunteet, joita asiat ja ihmiset herättävät ja pohtia, miksi tunnen ja reagoin juuri näin? Ärsyynnynkö helposti ja turhasta? Ärsyttääkö itseäni, että ärsyynnyn tietyissä tilanteissa ja käyttäydyn kaavamaisesti. Kun opit tiedostamaan tilanteet, jotka saavat sinut takajaloillesi, voit ehkä tietoisesti, pikkuhiljaa opettaa itsellesi uuden tavan reagoida.

On hyvä antaa uusi mahdollisuus muille ja ennenkaikkea antaa uusi mahdollisuus itselle. Olla vapaa  myös iloitsemaan ja tunnistamaan ilon aiheuttajat ja olla niistä kiitollinen.

Tänään minä haluan olla lempeä, olla läsnä ja hengittää juuri tätä hetkeä syvään ja hartaasti.

Iloa päivääsi. Ole oma itsesi, silloin olet parhaimmillasi!