Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

huhtikuuta 17, 2011

Kevät on my mind

Kevät on jo ihan nurkilla ja into päästä pihahommiin oikein kuplii. Ajatukset kulkee aikalailla istutusten ympärillä ja innoissani seuraan kuinka pikkutaimet kasvavat. Eilen koulin monta tuntia ja siirtelin suurempiin ruukkuihin esimerkiksi punahattuja, puistolemmikkejä sekä tiibetin koirankieliä.

Sydäntäsärkevää puuhaa, kun ihan kaikkia ei voi omiin purkkeihinsa istuttaa. Tein sitten kompromissin ja laitoin osaan purkeista useamman pikkutaimen ja ihan pienimmät istutin takaisin isompaan hajakylvöpurkkiin . En hennonnut heivata niitä menemään. :) Jospa ne pääsisivät/mahtuisivat johonkin, kun maa on sula.Olin onnellinen lukiessani, että mäkimeirami on hyvä perhoshoukutin. Olen kylvänyt sitäkin ja samasta syystä myös punahattua, vaikka en siitä kukkana niin kovasti pidäkään. Mäkimeirami itää vasta ihan pikkiriikkisenä. Kun taas hyasinttipapu on tehnyt vahvat ja elinvoimaiset taimet.
Tänä vuonna pitäisi laittaa ylös puutarhahommia, pitää siis puutarhapäiväkirjaa. Mä en yhtään muista viime vuodelta, istutinko köynnökset isoihin ruukkuihin ihan mustaan multaan vai laitoinko vielä taimimullalla.


Ostin viikolopun iloksi ihania kukkivia oksia. Ne saavat ihan hämmentymään kauneudellaan.
Pian saa nauttia luonnon ihmeistä jo ulkonakin! Kevät on ihmeellisen ihanaa aikaa!
Nyt lähden tutkailemaan loppuja siemenpusseja ja odottelemaan, jos joku kävisi virpomassa meikäläisen tuoreeks ja terveeks, molemmille olisi kysyntää! ;D

Nautinnollista sunnuntaita!