Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

elokuuta 28, 2010

ViikonloppuonneaIhana valo! Miten kauniilta aurinko saakaan kaiken näyttämään. *huokaus*. Nyt kun olen palannut töihin eikä auringon valoa päiväsaikaan juurikaan näe, ilahduttaa sen kirkkaus yli selväjärkisyyden. ;D
Mulla on ikävä kesää, nyt jo kaiholla kaipailen kahveja lämpimässä aamuauringossa. Ensi vuonna sitten taas! ;)  Tässä ei ole kyse siitä ettenkö tykkäisi syksystä, mutta kesä on aina kesä!


Tänään kävin metsässä. Koriin kertyi kanttarelleja, tatteja ja jokunen mustikka. Metsässä on rentouttavaa ja aina yhtä voimaannuttavaa käydä. Sienistä on jo tehty pizzaa ja taloyhtiön omenapuun alta haetuista omenista tehty omenapiirakkaa, joka on kotiväen sanojen mukaan parasta mitä on koskaan syöty! Ovelia, saavat kehuillaan mut leipomaan useammin! ;)


Olen aidosti N I I N onnellinen, että on viikonloppu! Takana pitkä työputki ja nyt saan vain olla ja hymyillä. Teen ne hommat pois, mitkä jaksan ja muuten olen vaan ja nautin.

Toivottelen sinullekin 
"ollaan vaan"-viikonloppua, jos se vain on mahdollista!