Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

lokakuuta 10, 2009

Lauantaieloa


Olen superonnellinen viikonlopusta! :) Ei mitään ohjelmaa tai sovittua. Ihaninta on kun saa vaan olla ja tehdä sen, mikä on arjessa jäänyt kiireen alle.

Pesukone on pyörinyt aamuseitsemästä, matot ovat ulkoilleet pitkästä aikaa, pölyt on saaneet kyytiä nurkista ja lattia on pesty Maison Bellen tuoksuvalla pesuaineella. Siivous tuli tarpeeseen, huh miten paljon pölyä ja likaa.
 Sorrun helposti haaveilemaan. Tällä(kin) kertaa ja edelleen haaveilen olohuoneen mosaiikkiparketin hiomisesta ja uudelleen sävytyksestä tai maalauksesta vaaleaksi.  Se on varmasti kaikkein taloudellisin vaihtoehto, koska en halua laminaattilattiaa. Onko kellään kokemuksia parketin hionnasta ja maalauksesta?


Aamulla oli kylmä. Ilma tuntui jo ihan talviselta
Siirsin muratit sisään pakkasen alta. Näyttävät olevan ihan kunnossa, vaikka vielä viime yön olivat ulkona.
Aiemmin mainitsin pienestä laatikosta, jonka halusin tuunata säilytykseen sopivaksi. Hah, ei tullut ihan sellaista, kun sieluni silmin maalailin, mutta kelpaa nyt tälläisenaan. 


Jonkun tekstin haluaisin vielä lisätä kanteen. 
Onko ehdotuksia?


Unelmia viikonloppuusi!