Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

huhtikuuta 05, 2012

Itää jo


Olohuoneessa vihertää ja itää jälleen. Ikkunan edusta on täyttynyt esikasvatusruukuista ja siemenet ovat lähteneet hienosti kasvuun. Ne eivät tiedä, että ulkona on taas talvi - onneksi!  Basilikat ostin suosiolla kaupasta.

Kuvan siemenpussit tarttuivat mukaan viime viikolla Anttilasta. Niiden värisävyt olivat niin vastustamattoman kiehtovia!  Tsinniat ja parsakaalit itävät jo molemmat jo ruukuissaan ja loput ovat suorakylvölajikkeita. Perhoskasveista kiinnostuneille vinkkinä, että Tsinniat houkuttelevat perhosia. En ole koskaan aiemmin kokeillut. Laitoin 18 purkkiin kaksi siementä per purkki, joista ainoastaan yksi ei ole itänyt. Varmalta näyttää ainakin tässä vaiheessa, että tsinnioista päästään nauttimaan läpi kesän. Ne kun kukkivat aina pakkasiin asti.

Tää on nyt tätä sitten seuraavat pari kuukautta - intoa, hoivaa ja kasvun seurailua. Pitäisikö anoa hoitovapaata töistä? ;D

"KEEP CALM AND CARRY ON" - juliste on ihana blogiarpajaisvoitto Villi Piha -blogista. Käyhän kurkkaamassa Sannan ihanaa puutarhablogia täältä. Hehkuttelen julistetta vielä myöhemmin. Nyt se hakee vielä paikkaansa.


Aurinkoisia Pääsiäispyhiä teille kaikille!

ps. bloggerin uusi versio on heittänyt blogiini sanavahvistuksen päälle. Pahoittelut, että olette joutuneet näpyttelemään vahvistuksia kommentoidessanne. Nyt se mokoma on poistettu!