Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

helmikuuta 12, 2012

Suosikkeja


Viikonloppu meni leppoisissa merkeissä kotosalla.  Nostin sälekaihtimet ylös todella pitkästä aikaa, kun ulkona oli niin ihanan valoisaa! Talviaikaan meillä on kaihtimet enimmäkseen alhaalla, kun paljaat puut eivät juuri anna näkösuojaa. Nyt lamput voi sammuttaa päiväksi, kynttilät poltetaan loppuun illan hämärtyessä ja tilalle ostetaan kevätkukkasia. Kevät on mielessä ja se on ihan mun suosikki!

Katselin eilen siementen nettivalikoimia ja mietin, mitä tänä keväänä laitan itämään. Valinnasta tulee taas niin vaikeaa, kun haluaisin kasvattaa kaikkea. Kaaleja aion laittaa ihan varmasti. Viime vuoden kokemukset kaaleista on niin positiiviset. Ainakin parsa- ja ruusukaalia. Tänä vuonna kokeilen myös kukkakaalia.  Mutta vitsit, miten montaa lajiketta niistä on tarjolla! Taidankin jatkaa nyt siitä, mihin eilen jäin ja laittaa tilauksen menemään.

Onko sulla ehdottomia suosikkikasveja, joita laitat kasvamaan vuosi toisensa jälkeen vai kokeiletko mieluummin uutuuksia?


-sari-


ps. Roomansalaatti ja korianteri on myös mun suosikkeja.
 Ja sitten ne asterit ja kelloköynnös, niitä laitan aina!