Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

helmikuuta 19, 2011

Mudcake and Cream


200 g tummaa 70% suklaata

200 g voita

sulatetaan hiljalleen kattilassa sekoittaen

makeutetaan oman maun mukaan

annetaan seoksen jäähtyä hyvin


5 kananmunaa
lisätään  yksitellen, voimakkaasti vatkaten

 2 rlk mantelijauhoa
lisätään vatkauksen lopuksi pienissä erissä

paistetaan 12 minuuttia 200°uunissa

vaahdotetaan kuohukerma ja
seotaan, kun kakku on niin taivaallista!



Tein kaksinkertaisen taikinan ja kakkua tuli aivan liikaa. Se on niin tuhtia, että pikkiriikkinen pala on tarpeeksi.  Anna suklaa-rasvaseoksen jäähtyä tarpeeksi ettei munat leikkaa kiinni. Raakana taikina on ihanan kuohkeaa moussea. 

Kahvi kermavaahdolla maistuisi  vaikka joka aamu.