Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

syyskuuta 17, 2010

Ennen viikonloppuaKävin aamulla Keräämässä öisen sateen piiskaamia astereita sisälle. Niitä kasvatan ensi vuonna uudelleen. Niin varmoja ja kestäviä ne ovat olleet. Istutuspurkit pääsivät kuivumaan monenmonta kertaa ja aluksi kasvu oli hitaanpuoleista, mutta kukinta on ollut aivan käsittämätön! Vaaleanpunaisia, valkoisia ja lilansävyjä. Kauniita ja kestäviä kukkasia! Uskon, että ihan jokaikinen taimi on tehnyt monenmonta kukkaa. Ne ovat olleet kukassa jo pitkään ja niitä on siitä yhdestä siemenpussista tullut satoja.


Olen taistellut eteisen naulakon kanssa koko päivän. Aloin aamulla siivoamaan naulakkosyvennystä ja meninpä sanomaan ääneen, että se pian varmaan räsähtää alas, kun on niin täynnä tavaraa.
Ja kas -  minuutin kuluttua se kolahti mun päähän. Kielenkäyttöni tältä päivältä ei ole painokelpoista.  En ole saanut sitä rotiskoa pysymään seinässä ja nyt loppui proput - omat ja muoviset.
Odottelen miestä töistä, että pääsen autolla rautakauppaan. Ukkostaa niin vietävästi etten uskalla pyörän selkään.


Valkean kaapin takana majailee ylimääräinen väliovi, joka verhoutui Ikeasta ostettuun kankaaseen. Ja olohuoneen ruokapöydän liinojen virkaa pitää Hemtexin keittiöpyyhkeet. Niiden tie vie nyt mankeliin.
Taidan poiketa rautakauppareissulla Ikeassa, jotain piristystä tähän päivään on pakko saada! ;)

Toivottelen viikonloppuusi mieluisia asioita ja rentouttavia hetkiä!