Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

helmikuuta 15, 2010

Naisenergiaa ja flowerpowerLauantaina vietimme rakkaan ystäväni blessingway-juhlia. Oli aivan mahtavaa viettää ilta tiiviissä ja ainutlaatuisessa porukassa ja sain vielä kunnian toimia emäntänä.  :)
Blessinway perinteeseen kuuluu äidin hemmottelu ja kynttiläseremonia. Tuleva äiti sai jalkakylvyn sekä vauvan synnyttyä ruokapalvelua suoraan kotiin toimitettuna. Myös lasten- ja koiranhoitoa on luvassa.
Söimme, joimme, nauroimme ja itkimme ja ennen kaikkea jaoimme positiivista energiaa, josta tuleva äiti sai voimia synnytykseensä ja luottamusta oman valintansa oikeuteen.

Valitettavasti kuvausvalo oli niin hämärä etten saanut/osannut käsitellä kuvia julkaisukelpoisiksi. Vinkkejä kuvankäsittelyohjelman käyttöön otetaan vastaan. ;)


Olo on hieman flunssainen ja tänään on onneksi vapaapäivä. Patteriremontti alkoi tänään, joten herättävä oli aikaisin ja siirreltävä kaikki matot ja huonekalut pois pattereiden läheisyydestä. Kolinaa ja lorinaa. Aina, kun kuuluu "voi ei!" tai "Oho!", mun sydän pompahtaa ylimääräisen lyönnin.
Meillä on toisen tytön huone ollut kuin jääkaappi miltei koko talven, toivotaan, että nyt lämpöä saadaan tasaisesti kaikkiin huoneisiin.


Aurinkoista viikkoa  - voikaa hyvin!