ABOUT ME


Olen nelikymppinen nainen pääkaupunkiseudulta. Blogin kirjoittaminen on minulle ajanvietettä ja keskityn täällä positiivisiin asioihin.  Rakastan valokuvausta ja ruoanlaittoa. Ihmettelen elämän kauneutta ja elämisen autuutta. Joogaan ja olen avoin uudelle. Elämä on suurin opettajani, ilman mutkia ja risteyksiä tie olisi kovin tasainen. Toivon, että viihdyt mukana.

Jaan kanssasi lempireseptini ja valokuvani. Bloggaan, kun on jotain kerrottavaa. Joskus pysyn hiljaa. Ilahdun jokaisesta kommentista sekä lukijasta. Kiitos, kun olet siellä!

Kaikki kuvat ovat omiani, jollen toisin mainitse
 - älä kopioi, kiitos!


Teen yhteistyötä Babyjoy -verkkosivuston kanssa blogaten teemalla Sunday Bliss with Sari. Kirjoitan ja kehitän reseptejä myös Novelle.fi -sivuille. Linkit molempiin löytyy sivupalkistani. Jos kiinnostut tekemään yhteistyötä, ota minuun yhteyttä sähköpostitse: kaunistaelamaa"at"gmail.com.


I am a woman in my forties from Finland. Blogging is my hobby and I want to share positive things with you. I love gardening and renovating my home. Life is full of beauty. I want to share my favourite recepies and my photography. Thank you for being there! I love comments!

 All photos are mine if not mentioned otherwise.
Please, do not copy


My Cameras:
*Canon EOS 100D :  objektives EFS 18-55mm / EF 50mm / Sigma 18-200 DC OS,
*Olympus PEN-1
*iPhone 5s

e-mail: kaunistaelamaa "at" gmail.com