Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

elokuuta 29, 2014

Korianterinen kesäkurpitsalisukeHeipähei ja kiitos, kun jaksat käydä piipahtamassa, vaikka täällä on jo pidempään ollut hiljaisempaa kuin yhdessäkään huopatossutehtaassa. Toisinaan ikävöin kovasti blogiani ja pohdin riittäisikö minulla, ja sinulla, aikaa ja innostusta säännöllisempiin postauksiin.

Olen jo hetkisen aikaa tehnyt yhteistyötä Babyjoyn ja Novellen kanssa. Minulle on suuri kunnia tehdä töitä niin osaavien ja upeiden naisten kanssa. Elämä on kovin hymyileväistä ja se tuntuu hyvältä! Pikkusen on huono omatunto etten aina muista linkittää tekstejäni tänne omaan blogiin. Mutta aion korjata asian ja teen sen jälkikäteen, joten älä hermostu, kun bloglovin paukuttaa julkaisuja ketjussa. :)

Viimeisin reseptini, korianterinen kesäkurpitsalisuke, on julkaistu Novelle.fi:ssä tällä viikolla. Aika herkkua salaateissa, leivän päällä tai kanan lisukkeena. Olen kiitollinen, kun käyt kurkkaamassa ja tykkäämässä!  Ihanaa ja valoisaa syksyä juuri sinulle!