Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

maaliskuuta 24, 2012

Etanavauhtia


Muutin vähän blogin ulkoasua ja toimintoja. Katsotaan osoittautuuko se hyväksi vai huonoksi ratkaisuksi. Lisäsin yläosaan linkit, joista pääsee suoraan piha ja puutarha-aiheisiin (MY GARDEN),  resepteihin (MY FOOD),  sisustusjuttuihin (MY HOME).  MAKEOVERS osiosta pitäisi löytyä nyt kaikki kunnostukset-tunnisteen alla aiemmin olleet postaukset. Siirsin myös blogilistani (MY BLOGLIST) omaksi sivukseen, josta se löytyy päivitettynä. Sieltä yläpalkista löytyy linkki takaisin tänne, joten minunkin on helppo surffata listan ja blogin välillä. Viilaan sitä vielä jonkin verran, joten älkää hermostuko. :)


Mä olen vuosia jättänyt talviloman toukokuulle. Otan silloin varaslähdön kesään ja lämpöön. Kuvat on viime vuoden "talvi"lomalta Kosin Kardamenasta. Paikka oli ihana ja ihmiset niin ystävällisiä, että olimme aivan häkeltyneitä. Toivottavasti tänä vuonna loma olisi yhtä onnistunut.  Sitten, kun loma alkaa saa päivät kulua etanavauhtia. Nyt mä lähden koemaistamaan suklaakakkua, jonka eilen leivoin.

Kivaa Viikonloppua sulle!