Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

lokakuuta 05, 2010

Kuulasta


 Aurinkoista ja kuulasta -tämä on syksyä parhaimmillaan!  Vaikka olenkin tunnustautunut kesäihmiseksi, pidän syksystä  juuri tälläisenä.  Luonto on henkeäsalpaavan kaunis ja vielä on häivähdys eloa ennen kuin kasvit vaipuvat talvilepoon. Napsaisin muutaman oksan sisälle pikkuruisesta syyshortensiastani. Lajike on Lime Queen (tai ainakin sinne päin) ja se kestää täysin alasleikkuun. Se on sopivan pieni sisääntulon yhteyteen ja ensimmäinen kukinto on hurmannut minut! Olen myyty.


Loppukevennykseksi tekisikin mieleni tehdä kuulasta asiaa. Totuus on, että vain muutaman kerran olen tarttunut kahvaan ja antanut lantion viedä. Helppoa ja tehokasta, mutta edellyttää tietenkin, että antaa näillekin kahvoille mahdollisuuden eikä vain niille surullisenkuuluisille kansantanssikahvoille. Kavereiden kesken puhutaan kotoisasti jenkkakahvoista.  Ostopäätökseen vaikutti myös ulkonäkö - näitä ei tarvitse piilottaa kaappiin.  Kun vielä jaksaisi heilutella kuulia edes jotenkin säännöllisin väliajoin...vaikkapa sitten kansantanhujen tahdissa. ;DKuulasta päivää sinulle!