Piiiitkästä aikaa tein karjalanpiirakoita ja nyt muistan miksi siitä on niin pitkä aika.
Hyviähän ne on ja ei tekeminen sinänsä ole musta vaikeaa, mutta inhoan kun se taikina tarttuu jokapaikkaan kiinni. Siivosin kyllä keittiön ennen leipomista, mutta piirakoiden valmistuttua se näytti siltä, että jauhopussi olisi räjähtänyt. Tämä havainto koski myös leipuria! :D
Mulla meni vahingossa desimäärät sekaisin ja laitoin vehnäjauhoja yhden liikaa, jolloin sitten vastaavasti vähensin yhden desin ruisjauhoa. Mutta lopputulos oli herkullinen ja kaikki piirakat pysyivät kasassa.
Jos teilllä on joitain helpotusvinkkejä piirakoiden tekoon, otan ilomielin niitä vastaan.
vai onko se taikinan liisterimäisyys juuri se, joka tekee piirakoiden leipomisesta niin haastellista?
Mukavaa päivää ja hymyjä,
ps. kerrankin osasin keittää juuri oikean määrän riisipuuroa. Meni ihan nappiin!