Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

tammikuuta 24, 2010

Valkoista ja mustaa

Sisäinen sisustajani on ollut pitkään hiljaa. Ei projekteja eikä intoa aloittaa uusia. Ei ainuttakaan ideaa tai inspiraatiota, johon tarttua. Tämän hetkiset unelmat ovat liian suuria toteutuakseen. Nämä selkeät mustavalkoiset kuosit miellyttävät juuri nyt.
Ihana lattia on yllä olevassa kuvassa. 
Oma olohuoneen parketti melkein puistatuttaa. Me ei olla kavereita sen kanssa. Tuolitkaan eivät pääse oikeuksiinsa rumalla lattialla eikä oikein mikään mukaan huonekalu. 

Uusi siihen on saatava tai sitten kesällä vuokraan hiomakoneen ja otan vastuun lopputuloksesta. Viime kesän kattourakka tuntui suurelta, mutta näitä lattianeliöitä on yli puolet vähemmän. Pystyisiköhän parketin lipeäkäsittelemään niinkuin lankkulattian?  


Odotan malttamattomana kevättä ja lumen sulamista.En mahda sille mitään. Toki nautin vielä lumisesta maisemasta ja siitä, että on kunnon talvi. Silti hykerryttää ajatus ensimmäisistä nousevista lumikelloista!

Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaipäivää!