Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

huhtikuuta 18, 2013

Uusittu terassi


Viime kesänä meille rakennettiin uusi terassi. Siitä oli ollut puhetta jo pitkään ja viimein se saatiin toteutettua. Se on niin hieno! ♡ Terassi rakennettiin kestopuusta ja käsiteltiin mustalla puuöljyllä 2 kertaan. Terassi on rakennettu eri tasoihin, mikä rytmittää tilaa kivasti eikä tule niin "laiturimaista" fiilistä.

Parannusta aiempaan on, että nyt voi kulkea paljasjaloin tai sukkasillaan ulos eikä kulkeudu hiekat ja mullat sisään. Lisäksi piha tuntuu huomattavasti tilavammalta. Musta väri kerää ihanasti auringon lämmön itseensä. Kukkapenkkejä ei onneksi tarvinnut rokottaa, kuin ihan pikkusen.

Ylempänä olevat kuvat ovat kesäkuun alusta, kun se on juuri valmistunut. Alakuvissa on jo heinäkuu - floksiat ja malvat ovat jo täydessä kukassa.

Ennen kuvia voit kurkistaa täältä
Tämä pikkukaveri viihtyi viime keväänä ja alkukesänä pihassa ahkerasti. Oli majaillut ulkovarastossa mm. mun lautailumonoissa ja kerännyt ne täyteen sipuleita ja muuta mutusteltavaa...
Vaikka se onkin melkosen soma ja sympatiat herättävä pikku-otus, en pahastuisi lainkaan, jos se olisi päättänyt muuttaa vaikka naapurin varastoon ja lounastaa heidän harrastusvälineissään! ;)