Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

joulukuuta 18, 2010

taikinaa ja liisteriä




 Paraisten piparkakkutaikina on levännyt yön yli jääkaapissa ja tänään piparit paistuu (toivottavasti) lapsityövoimalla. ;)  Tein Hesarin ruokasivujen ohjeella ja taikinaa tuli tosi paljon. Voisi kuulemma pakastaakin, mutta taidetaan leipoa kaikki tänään.  Meinasi käydä köpelösti, kun sekoilin jauhojen kanssa. Ohjeessa sanottiin 800-900g ja sain mielikuvan, että menee melkein koko pussi. Onneksi ei mennyt koko taikina tekoturmiolle, mutta lähellä oli!  Pian selviää taikinan leivottavuus.

Kuvissa ihana kerrostarjotin, jonka ostin ystävältäni. Pian se täyttyy jouluisilla asioilla.

Nautin vielä hetkisen hiljaisesta kodista ja aamukahvista, sitten alan liisteröidä seinää ja unelma saa paikkansa. Se on minun joululahjani itselleni. Ihan huippulahja! :)

Touhukasta lauantaita, puuhaa riittää varmasti jokaisella!