Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

marraskuuta 27, 2010

Melkein
Melkein hävettää tämä piiitkä hiljaisuus ja sitten ei kuitenkaan. Olen koko marraskuun tuskaillut pimeää ja ollut äärimmäisen saamaton monissa asioissa, ihan luvan kanssa. Olen ollut itselleni lempeä, haaveillut ja lääkinnyt itseäni suklaalla, päivittäin!  Melkein koen siitä huonoa omatuntoa ja sitten en kuitenkaan. Olen vieraillut blogeissa puhelimen netin kautta työmatkoilla ja kommentointi on ollut tärisevässä bussissa enemmän tai vähemmän hankalaa ja siksi usein jäänyt. Niin moni ihana arvontakin meni sivu suun, kun melkein osallistuin. Voi ihme, että olette olleet energisiä ja joulupuuhastelut on monella jo täydessä vauhdissa! :)


Joulutunnelmointiin olen uskaltautunut pikkuhiljaa vasta mielessäni. Mitään joulupuuhia meillä ei vielä ole tehty, mutta melkein on suunniteltu.  Täysiä viikkoja tosiaan on enää neljä, joten nyt on virittäydyttävä tunnelmaan!! Muuten joulu vilahtaa ohi salakavalasti, kuten minusta usein tuntuu.

Glögiä ostin eilen - siitä se sitten lähtee! Ai niin ja Fazerin JOULUSUKLAATA, jota parempaa ei ole!


Ilokseni lukijoita on tullut joukkoon lisää - tervetuloa ihan jokaiselle!
Ja kiitos, kun jaksatte käydä täällä, olette ihania!
Voikaa hyvin!
PS. Monia ihania asioita on ilmassa ja kerron niistä ihan hetkisen kuluttua. Makuuhuone on muuttanut, mutta kaikki on vielä ihan keskeneräistä. Nautiskelen nyt suunnittelusta ja  toteutus mennee ensi vuoden puolelle. Tuntuu tosiaan, että kaikki on melkein-tilassa.