Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

syyskuuta 15, 2015

Kotisivuja

Nautin omien kotisivujeni sarimattsson.com tekemisestä. Luovuutta ja visuaalista tykitystä - mun suosikkijuttuja.  Moni ystäväni sanoi, että sivut ovat ihan minun näköiseni. Paras mahdollinen palaute, koska sitä juuri hain. Kotisivuni kuvastavat minua ja henkivät juuri sitä tunnelmaa, jota haluan niiden edustavan.

Sain mahdollisuuden tehdä toisetkin kotisivut Vihermehut.fi -sivuston. Mielestäni ulkoasun toteutus meni nappiin. Lopputulos on hyvin vihermehumainen - pirteä, freesi ja loistavasti omistajansa näköinen. Projekti oli helppo toteuttaa, kun tunnen vastapuolen niin hyvin. Lisäksi sain käyttää omia valokuviani luomaan fiilistä sivustolle. Supertyytyväinen asiakas nostattaa fiilistäni vielä entisestään!

Ajatus kotisivujen toteuttamisesta muillekin tuntuu hyvältä. Vahvuuteni on, että teen sivuista omistajansa näköiset tuoden mukaan oman pienen twistini. Paneudun projektiin ja haluan, että sivujen omistaja kokee niiden olevan juuri sitä, mitä haetaan.

Käy visiitillä ja katsasta vihermehut.fi:n uusi raikastunut ilme. Ja jos et jo vieraillut mun omilla sarimattsson.com sivuillani, käväise sielläkin. Jos haluat jakaa mielipiteesi, kuulen sen oikein mielelläni. Ja jos olet laittamassa omia sivuja pystyyn tai kaipaat päivitystä nykyisiin sivuihisi, ota minuun yhteyttä niin jutellaan.

kuva: Sari Mattsson

kuva: Sari Mattsson