Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

helmikuuta 04, 2012

Terveisiä Pariisista!Heippa taas pitkästä aikaa! Terveisiä Pariisista! Sain etuoikeuden jälleen piipahtaa muutaman päivän työreissulla yhdestä lempikaupungeistani. Saapumispäivänämme oli 10 astetta lämmintä ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja ilma tuntui ihan keväiseltä!

Pariisissa ihmiset on vaan niin tyylikkäitä. Osa näyttää siltä kuin olisivat heränneet juuri, hiukset hieman sekaisin, mutta silti lähes täydellisiä. Löytyy sieltä toki heitäkin, jotka näyttävät siltä, että ovat juuri istuneet tuntikausia puleerattavana täydellisine meikkeineen ja kampauksineen. Olisin halunnut ottaa kuvan joka toisesta vastaantulijasta, mutta en kehdannut. Katsokaa nyt tota pientä koiraa! Liivi oli taatusti cashmerea ja selkäpuoli oli koristeltu strassein. Ihmisten kasvoille levisi hymy, kun koira tepasteli väkijoukossa enkä minä ollut suinkaan ainoa, joka nappasi kuvan hienostohauvasta.

Ehkä vielä jonain päivänä rohkaistun ja lähden kiertämään eri kaupunkeja ja kuvaamaan niiden ihmisiä ja elämää. Se vasta olisikin täydellistä!

Voi hyvin!

-sari-