Suosituimmat sivut

Blogitekstisuositus

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka , johon jää koukkuun. Tämä ohje on juuri sellainen. Meillä näitä pellillisiä on syöty  kymmeniä tämän kesän kuluessa. Muu...

elokuuta 09, 2010

Myrskyn yllättämänä


Eilinen ukkosmyrsky yllätti täysin. Kuulin, kun ulkona nainen huusi, että tulkaa äkkiä katsomaan. Taivaalta vyöryi ihan uskomaton pilvimassa hurjaa vauhtia. En ole koskaan nähnyt vastaavaa. Tuli ihan mieleen dokumentit myrskybongareista maailmalla, jotka matkustavat pilvien perässä todistaakseen rajuilmojen mahtia. Toinen tyttäreni oli lähtenyt ystävänsä luo yöksi ja tytöt aikoivat nukkua teltassa. Kamala paniikki siitä ovatko lapset turvassa. Onneksi olivat siirtyneet sisätiloihin.


Asumme sen verran "kuopassa" ettei pilvien tuloa nähnyt lainkaan. Muutamassa minuutissa tuli aivan pilkkopimeää ja salamointi oli vähintäänkin upeaa, mutta myös hieman pelottavaa. Kelmeää ja keltaista oli jo ennen myrskyn iskemistä. Onneksi säästyimme vahingoilta. Toinen kuva on otettu päivällä täysin samoilla asetuksilla ja toinen muutama minuutti ennen myrskyn puhkeamista.


Olen viikonloppuna maalannut ulkokalusteita ja olen NIIN haltioissani. Toinen maalikerros uupuu vielä, mutta niistä tuli kuin uudet. Pihan koko ilme muuttui. Lisään kuvia vielä myöhemmin. Nyt tietokone rajoittaa tätä kuvien lataamista. Meillä on Elisan viihdepaketti ja tallenteita katsoessa, ei voi ladata kuvia, pöh!

Mielessä aurinko, toivottavasti pian paistaa! Mukavaa maanantaita!