maaliskuuta 03, 2012

Aarrekätköt

Urakan lähtölaukaus on pamahtanut! Ensimmäinen kaappi ja samalla pisimpään täysin koskematomana ollut huutiksesta  yli kymmenen vuotta sitten huudettu ihanuus on tyhjennetty ja raahattu hartiavoimin toiseen huoneeseen. Onneksi ei ole niitä ihania lattioita, joita varoa. Eihän sitä olisi raaskinut työnnellä siinä tapauksessa.

Olen hymyillyt ja ääneenkin naurahdellut löydettyäni niin ihanan suloisia kuvia tytöistä pikkulikkoina. Löytyipä aarrekätköistä kirjeitä joulupukille (kuka on ne takaisin postittanut?) sekä taideteoksia. Niiden arvoa mittaamaan ei ole keksitty asteikkoa ja niistä en luovu. Mutta aion luopua 15 vuotta tyhjinä olleista valokuva-albumeista ja 11 vuotta tekemättömänä olleista hesarin ristikoista sekä entisen taloyhtiön hallituksen pöytäkirjoista. Huh, mitä k a i k k e a pitääkin säästää. Roskapusiin meni myös nallentekokaavat yli kymmenen vuoden takaa. Jos vielä ompelen nalleja, saan varmasti uudet kaavat hankittua. ;)
Järjestys vaihtuu ja valo valtaa talon! Kohta rautakauppaan hakemaan hyllytarvikkeita ja säilytyslaatikoita - sellaisia,  jotka soveltuvat aarresäilytykseen.

Ihanaa, ihanaa, ihanaa! 
Aurinkoista ja energistä viikonloppua!