helmikuuta 26, 2011

KylpyhuoneinspiraatioitaLöysin sivuston sisustusblogi.fi 
-paljon inspiroivia kylpyhuonekuvia, joissa oli ainakin se yksi juttu, jonka haluaisin toteutuvan omassa (unelma)kylpyhuoneessani.

Olisi hienoa saada tapetti yhdelle seinälle ja suojata se lasilla. Juuri jotain tällaista.


Tahtoisin tummaa ja vaaleaa, paljon kontrasteja ja hyvin pelkistettyä ja selkeää linjaa. Myös  siivoamisen helppous on toivelistani kärkipäässä. 
Kalusteet (myös pönttö) irti lattiasta ja suurta laattapintaa sekä lattiaan että seiniin. Tällä hetkellä kylppärissä sekä WC:ssä on pienet laatat lattiassa ja ne harmaannuttavat mun hiuksia.

Valaistus olisi kirkas, mutta himmennettävissä. Olisi mahtavaa puhkoa ikkuna katonrajaan, jotta saisi luonnonvaloa tilaan.
Katto saisi olla korkea eikä madallettu niinkuin yleensä. Onko se yleensä matala putkien vuoksi, kysyy tietämätön? 

Meidän kylppäri olisi hyvin paljon tämän kokoinen, kun sauna purettaisiin pois.
Altaat voisi sijoittaa juuri näin.


Suihkuja olisi kaksi rinnakkain.
Kaakelit olisivat valkoiset tai mustanharmaat.


Upotettava hyllytila olisi mulle MUST
-tyylikäs ja käytännöllinen. Sinne   kohdevaloksi upotettava spotti ja lasiset hyllyt, joiden läpi valo kauniisti kulkee.


Pyykinkäsittelylle olisi juuri tämäntapainen paikka. Pesukone ja kuivuri rinnakkain tason alla ja tilaa taitella ja mankeloida pyykki tason päällä. Kaappeihin saisin kaikki pesuaineet. Osa kaapeista voisi olla avohyllyin ja niille voisi asetella ihania, muhkeita kylpypyyhkeitä. Keväisin ehkäpä jopa värikkäitä! ;)


Saunan tahtoisin purkaa kokonaan pois. Jos purku ei onnistuisi jostain syystä (lue: taloyhtiön), meidän saunasta tulisi lasisauna ja ehkäpä harmaansävyinen.


Vaikka haluaisinkin kylpyhuoneen tunnelmasta pelkistetyn ja romantiikasta riisutun, tässä kaakelissa on sitä jotain. Pienenä mausteena, ei liian hallitsevana. Vai olisiko sittenkään?


Yläkuvan amme on ihana ja lattia täydellisen sävyinen. Seinän rouheus viehättää, mutta se ei ehkä ole kylpyhuoneessa kovin käytännöllinen.

Alimpien kuvien henki on juuri oikeanlainen, lukuunottamatta alimmaisen kuvan neliöitä lasissa.


Sopivasti kiiltävää yhdistettynä mattapintaan. Säilyttäen rauhallisen, melkein steriilin perusilmeen, jota olisi helppo muunnella tekstiilein ja irrallisin kalustein.  
Jotain sellaista, mihin ei kyllästyisi.

Mitkä ratkaisut ovat olleet parhaita omassa kypyhuoneessasi?