lokakuuta 31, 2010

lokakuun viimeinen

Miten mahtavan pitkältä tämä sunnuntai on tuntunut: ainakin kahdelta vuorokaudelta. Heräsin aivan liian aikaisin siihen nähden, että on sunnuntai. Mutta minkäs teet, mä kun vain satun olemaan aamuihminen. On ihan huippua nousta, kun kaikki muut vielä nukkuvat. Puuhastella pikkujuttuja ja keittää itsellesä kahvit. Koskaan ei ole liian aikaista juoda aamukahvia. Toisinaan otan kahvikupin mukaan jopa suihkuun, kun on sellainen aamu ettei millään tunnu lähtevän käyntiin. Kuulun niihin ihmisiin, jotka eivät pääse ovesta ulos ilman aamukahvia.
 
Meillä oli eilen talkoot ja oli hauska vaihtaa ajatuksia taloyhtiön rouvien kesken. Oli ihana huomata, että niin ne unelmat vain ovat aikalailla samanlaiset meillä naisihmisillä. Ikään katsomatta haaveiltiin uudesta keittiöstä tai kylpyhuoneremontista. Ja ihan heti ymmärsivät mun spa-haaveenikin. Päätettiin kenottaa, jos sieltä saisi pientä rahoitusta näille remonttihaaveille. ;) Spa-haave on oikeastikin vain haave ja se tuskin tulee toteutumaan ainakaan seuraavaan kymmeneen vuoteen, jollei sitten tapahdu jotain aivan yllättävää. Pysyttäydyn siis haaveilemassa siitä unelmamakkarista. Visiot sen suhteen ovat jo vahvistuneetkin. Harmaata ja valkoista ja ripaus mustaa, ehkä. Ainakin Osmo Colorin sumunharmaata sävyä. Mä olen aiemmin käsitellyt meidän sängyn valkoisella Osmolla ja nyt väri muuttuu. Inspis tuli tästä  HM:n online shopin kuvasta. Mielestäni tämä sänky on ihan täydellisen värinen. Olin muutenkin tosi positiivisesti yllättynyt HM:n Home-mallistosta. Ainakin kuvissa näyttää tosi hyvälle. En ole vielä päässyt käymään myymälässä asti.


 
 kuva: HM onlineshop


http://www.ikea.com/PIAimages/67832_PE181768_S3.jpg 
kuva:Ikea 

Tahtoisin myös nämä Ikean Ludde-taljat. Sävy on juuri sellainen, joka vetoaa.


Vähän ihastuin myös tähän tapettiin: K-raudan Eco-Wallpaper-mallistoa.


.
Joululehti tuli viime viikolla postin mukana, mutta en ole edes vilkaissut sitä vielä. Ei ole oikein vielä lähtenyt joulufiilis käyntiin, ei vielä lokakuussa. Huomenna voi olla jo ihan eri mielellä! ;)

Mukavaa marraskuun ensimmäistä viikkoa!