elokuuta 16, 2009

Hymy herkässä


Lauantaiaamu valkeni ihanan aurinkoisena kuin iloiten alkavasta viikonlopusta. Paljon suunnitelmia: ompelua, pihailua, siivousta, maalausta ja kenties kirppisreissu. Ihan kaikkeen ei aika riittänyt, mutta paljoon kuitenkin. Maalin ostin valmiiksi ja siivoilin aina kuin muilta mieluisimmilta askareilta ehdin.
Tämä herkkä kaunotar kaartuu kauniisti suihkulähteen ylle. Se on suloinen ängelmä. Nimi ei soinnu kantajaansa.
Tänään vihdoin kaivoin ompelukoneen ja saumurin kaapin uumenista. Töpselit seinään ja ompelut aluille. Löysin joulun alla ostamani askartelukaupan pussukan kätköistäni ja siellä oli tämä ihanista ihanin pitsi.Eteisen sälekaihtimet ovat ärsyttäneet silmiäni (ja korviani) jo jonkin aikaa ja nyt niille tuli häätö. Ompelin pellavasta tunnelmalliset verhot eteisen ulko-oveen. Lamppu on oikeasti kynttilälyhty, josta katkaisin kynttilöille tarkoitetun raudan ja laitoin Ikeasta ostetun lampun rangan sisään. Eteiseen on suunnitteilla vielä kenkähyllykkö, joka vielä hakee lopullista muotoaan.

Nyt eteinen alkaa pikkuhiljaa näyttämään sellaiselta, jonka kautta toivottaa mielellään ystävät tervetulleiksi.Iltapalaksi luumupiirakkaa.

Ihanat ruusut palkitsevat minut tuoksuvilla kukillaan vielä hetkisen.Iloista alkavaa viikkoa!